ScrumImpulz 2024, 29-30.5.2024, Senec

ScrumDesk vás pozýva na ďalší ročník konferencie ScrumImpulz, ktorá sa bude konať v Senci v dňoch 29-30.5.2024.

Témou tohto ročníka je Agile (ne)funguje. Je možno provokatívna, ale našim zámerom je ukázať, že mnohokrát za nefunkčným agilným nastavením sú malé triky a tipy, ktoré je jednoduché vo firme implementovať a napraviť tak nevhodné nastavenie procesov, organizačných štruktúr, nástorjov, ale aj tímov samotných.

Rečníci na konferencii

Sme veľmi vďační rečníkom, ktorí sa rozhodli nás tento rok podporiť:

  • Chris Stone, neuveriteľne aktívny propagátor Agile nielen na sociálnych sietiach. Práve na nich je Chris rozpoznateľný svojim vizuálom. Ale nielen tým. Nás zaujal preodvšetkým obsah. Po prezretí každého jedného príspevku znelo u nás „Presne, má pravdu ten chlap.“
  • Vasco Duarte, jeden z prvých agile entuziastov v Európe. Pracoval v Nokia a stal sa hybnou silou Scrum mastershipu a jeho správnej aplikácie. Poznáte jeho Scrum Masters ToolboxThe Agile Summit, alebo nedávno organizovaný online The Product Summit? Chyba ak nie!
  • Michael Lloyd. Nie je veľa ľudí, ktorí sú na top úrovni vo viacerých frameworkoch. Napriek tomu je Michael framewerk-agnostic a nohami pevne na zemi. Michaela môžete poznať aj vďaka jeho jedinečnému Mapovaniu dysfunkcií, ktoré prakticky pomohlo už mnohým firmám si uvedomiť príčiny problémov pri zmene firmy.
  • Katarzyna Leszcynska-Bohdan, mentor a kouč executives a senior manažmentu. Kataryzna je odborníčkou v ľudských emóciách a psychológii. Že je to vzdialené od Agile? Hmmm, možno ešte neviete aká dôležitá pri zmenách vo firme je práve psychologická bezpečnosť.
  • Amir Peled, prvý certifikovaný Agile tréner v Európe. Ale nie preto je dôležitý. Práve naopak, jeho skúsenosti s Agile transformáciami.
  • Tomáš Porazil z Attacama. Možno ste zachytili informácie o veľkej investícii do tejto firmy? Nie, určite budete o nej ešte počuť. A aj o produktoch, ktoré Tomáš ako VP of Product Management spolu so svojim tímom kreuje.
  • Mladen Mitic, nedávny CEO zo Slovak Telekom. Práve Mladen sa stal hlavným sponzorom nedávnej Agile transformácie v Slovak Telekom. KOmplexná transformácia, ktorá ešte prebieha, ale zasiahla nielen procesy, ale aj organizačnú štruktúru, produktové portfólio a firemnú kultúru.
  • Michal Korec , hovorca zo Slovak Telekom nám pomôže ako moderátor. Pretože takýto event si zaslúži profesionála, ktorý z konferencie spraví zážitok.

Druhý deň konferencie bude zameraný na workshopy, počas ktorých sa účastníci dozvedia ako napraviť agilný setup zo soft- aj hard- pohľadu. V praktických seminároch si vyskúšate rôzne techniky práce s tímom, naučíte sa ako spracovávať konflikty v tíme, ako koučovať tím, odhaliť základy psychologickej bezpečnosti, ale aj ako sa dnes vyvíja softvér, ako si nastaviť dohody v tíme, ako sa naučiť čítať kanban tabuľu a metriky.

Viac na https://www.scrumimpulz.sk