Meetup v Košiciach o Scrum Mastershipe

Koľko je to vlastne mesiacov čo sa východoslovenskí agilisti nestretli? Rok 2013 teda začnime práve v Košiciach!

A keďže nám reštauráciu U Starého otca bohužiaľ zavreli, tak sme museli hľadať vhodný priestor inde.

Tentokrát nám pomoc s priestormi ponúkli priatelia zo startup komunity. Stretnutie tak môžme uskutočniť v košickom Eastcubatore, ktorý ponúka pomoc práve inovatívnym tímom.

Kedy: 28. januára 2013 o 17:30

Kde: Eastcubator,  Tajovského 1, Košice, mapa

scrum master

Scrum Mastership


Poučme sa zo skúseností a chýb Scrum Mastrov, ktorých je už v Košiciach dosť nato, aby sme si vedeli pomôcť navzájom. Porozprávajte nám váš príbeh.

Príbeh o tom, ako ste sa stali scrum mastrom, kým ste boli predtým, aké vaše očakávania sa potvrdili a aké boli iba mýtom. Ako vás scrum mastership zmenil. Ako zmenil vaše životné princípy. Ako vplývate na členov vašich tímov. Aké sú vaše povinnosti a čo naopak potrebujete od svojej firmy, tímov a klientov.

Prednáša:

  • Peter Urban, scrum master zo Software AG
  • Dušan Kocúrek, tréner Agile, ScrumDesk

Manifesto

Agile Manifesto slovensky

V druhej časti vás chceme ponúknuť jedinečnú možnosť sa stať členom tímu, ktorý preloží Agile Manifesto do slovenčiny.  Na internete môžete nájsť rôzne preklady, no nie sú oficálne. Dostupné preklady vznikli len jednotlivcami alebo menšími skupinami. Agile Alliancia však požaduje, aby preklad bol urobený komunitou.

Aj preto v Agile@Slovakia sme sa tento rok rozhodli spojiť ľudí z rôznych oblastí Slovenska a vytvoriť počas prvého štvrťroka slovenský Agilný Manifest aj s princípmi. Ten sa potom budeme snažiť zoficiálniť aj na oficiálnych stránkach AgileManifesto.org.

Stanete sa signatárom slovenského znenia Agilného Manifestu?

A možno i po šarišky abo zempľinsky. Ta ňe cipana?