scrumimpulz

Nezmeškajte ScrumImpulz 2016 tento týždeň

 

Ešte stále hľadáte informácie ako zavádzať agile a scrum u vás v práci? Ešte stále sa neviete dopátrať k odpovediam ako to vlastne máte spraviť ak ste veľkou organizáciou? Ešte stále ste neprišli na to, ako riadiť portfólio produktov agilne a ako dostať výsledok na trh skôr než doteraz?

Tak prestanťe hľadať a investujte jeden deň svojho života pre piaty ročník konferencie ScrumImpulz 2016, ktorý sa bude konať 12. mája v Hoteli tatra v Bratislave.

Tento ročník privítame výnimočnú zostavu spíkrov:

  • Boris Gloger, jeden z prvých agilistov v Európe, ktorý pomáha predovšetkým firmám v DACH regióne. Máte tam partnerov? Možno vám porozpráva jeho skúsenosti s nemeckou precíznosťou a konzervatizmom. A tento rok bude rozprávať o Scrum 3.0, o tom, kam je nutné Scrum posunúť.
  • Andrea Provaglio, opäť kouč z kruhu The Best Agile Coaches a navyše skvelý rečník. Jeho témo bude leadership v komplexnej organizácii.
  • Daryl Kulak zas poodkryje postupy ako na agilnosť v enterprise prostredí.
  • Tomasz de Jastrebiec Wykowski, tréner z poľskej Wroclaw, ktorý pozná aj prostredia slovenských firiem. Prezdradí triky ako predať agile u vás vo firme.
  • Luis Goncalves. Že ho nepoznáte? Ak ste ScrumMaster, tak to napravte okamžite. Jeho prácu venovanú agilným retrospektívam musíte vedieť.
  • Mike Leber, agile kouč z Rakúska, ktorý sa venuje aj Kanban a Management 3.0. Trénuje aj Lean Change Transformation. Jeho téma je zatiaľ prekvapením.
  • Peter Kukliš, konzultant z  bratislavských Maxman Consultants, firmu, ktorú určite poznáte. Peter predstaví non-violent communication, základ správnej komunikácie v agilných tímoch.
  • Dušan Kocúrek – a ja zosumarizujem typické výzvy a obmedzenia, ktoré som videl počas zavádzania agile nielen u našich klientov. Zbytočne budete opakovať chyby iných, príďte ich spoznať.

10.-11.5. robíme s Tomaszom aj kurz Certified Scrum Master. Skutočnú, akreditovanú, certifikáciu akceptovanú zamestnávateľmi, a nie certifikáciu, ktorá sa názvami nejako podobá, a hoc je lacnejšia, je vám na dve veci.

12.5. pridáva ešte Luis workshop o tom, ako vytvoriť hyperproduktívne tímy.

Tak ešte váhate?

Zmeškáte ďalší rok, kedy sa spôsob práce mohol u vás preklopiť k lepšiemu.